Kami bagi free upah
pasang sehingga
20 october 2020

GRAB NOW!

Antara Servis Kami

Phone Repair

Tablet Repair

Laptop Repair

Diagnose Percuma

Kami menyediakan perkhidmatan untuk mencari sebarang kerosakkan smartphone/tablet/laptop anda secara percuma bersama khidmat pelanggan kami yang peramah dan mesra untuk kemudahan untuk anda berinteraksi.

Hubungi Kami Segera

Kami akan baiki dengan segera phone anda. Jadi jangan tunggu sehingga anda memerlukan dengan segara.

Part Berkualiti

Setiap part yang kami sediakan akan diberikan yang sangat berkualiti untuk jaminan penggunakan seperti pengalaman penggunaan pertama kali.

Tenaga Mahir & Terlatih

Untuk Smartphone yang rosak dan tidak mahu menunggu. Kami akan baik pulih sepantas 30 minit di hadapan anda.

Siap On-The-Spot

Untuk Smartphone yang rosak dan tidak mahu menunggu. Kami akan baik pulih sepantas 30 minit di hadapan anda.

TESTIMONIAL

Very very awesome and good job for staff and company..TQ so much..Terbaik
Mohd Arzulkefli R-zuey
Google Review
5/5
fast service. replaced my hp screen on the spot. staff very friendly. recommended.
ridhuan ismail
Google Review
5/5
Harga telefon murah . Repair pon cepat
Amirul Syafiq Zarin
Google Review
5/5
Telephone saya masalah xhidup..technician sini Nama fazli mmg terbaik layanan..penerangan yg baik dan mudah faham.
Fatin Nadiah
Google Review
5/5
Alhamdulilah.. tech sini kemah skill baiki. Lame dah sekung tepun.. boleh jgk paka mula.
Asyraf Asyraf
Google Review
5/5
Customer service dia baik.. Kedai dia pun luas sedap mata memandang.. Harga dia pun berpatutan.. Pekerja dia sangat ramah.. Kalau nk cari tlpon tu saya prefer sangat2 untuk maghi beramai2 sini..
Khairol ibrahim
Google Review
5/5
kedai ni mmg jujur dan sangat nice...dorg jenis happening..aku mmg puji kedai ni..layanan baik...sporting..teruskan usaha dimasa akan datang kipidapπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸŒŸπŸŒŸβœ¨βœ¨
Nizam Ishak
Google Review
5/5
Siapa nk repair phone atau laptop pegi kedai ni dh lah pakar orangnya dalam masa 30 minit bole siap lcd korang ataupun apaΒ² kerosakan pada phone atau laptop Dan ada jual phone second hand Dan baru harganya murah lepastu bole trade-in and kedai dia kedai stop centre di situ bole dptkan case handphone baru.​​
Muhammad Nasriq
Google Review
5/5
Changed my phone battery in less than 15 minutes and the phone works just fine... Good service please keep up the momentum.
Aqilah Hatta
Google Review
5/5

Hubungi Kami Segera

Terdapat di cawangan berhampiran dengan anda di seluruh Malaysia untuk maklumbalas yang pantas sila klik pautan yang di sediakan

Factory Mobile Kota Bharu (HQ)

Lot 3089C, Jln Sultan Yahya Petra,
15200, Kota Bahru, Kelantan

Factory Mobile Tanah Merah

PT4619, Taman Kota Harmoni, Jalan Cempaka Merah,
17500 Tanah Merah, Kelantan

Factory Mobile Jerteh

Lot 104, Tingkat Bawah, Jln Besar
Bandar Jerteh, 22000 Jerteh, Terengganu

Factory Mobile Gong Kapas

492 (Sebelah 7E),
Gong Kapas, 21100 K. Terengganu

Factory Mobile Dataran Austin

Lot PT 35438, Jln Dataran Austin 2
Wakaf Tembesu, 21200 K. Nerus, Terengganu

Factory Mobile Shah Alam

VG-42, Jalan Plumbum V 7/V Pusat Komersial
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor