Kami dah selasaikan masalah kerosakan

Phone & Laptop

LEBIH DARI
2700 pcs SEBULAN

ANTARA SERVICE KAMI

Phone Repair

Tablet Repair

Laptop Repair

KAMI BOLEH REPAIR

LCD

Kami menyediakan Replacement Untuk LCD pelbagai brand dan grade mengikut bajet anda

BUTTON

Replacement Button untuk smartphone dan juga keyboard untuk laptop

Phone TIDAK BOLEH HIDUP

Untuk masalah smartphone tidak hidup kami boleh diagnose dan baik segera

UPGRADE LAPTOP

Boleh upgrade dari HDD ke SSD serta RAM Upgrade

WATERDAMAGE

Phone terjatuh ke dalam air kami dapat repair hanya hantar untuk kami buat diagnose

BOOTLOOP

Masalah restart sendiri atau bootloop

REPLACEMENT BACKCOVER

Backcover yang pecah boleh jugak diganti dengan teknologi laser.

BATERI

BATERI CEPAT HABIS DAN KEMBUNG PERLU TUKAR SEGERA

SEBAB WAJIB PILIH KAMI

Free Check
Kerosakan

Tanpa sebarang charge untuk sebarang mengenalpasti kerosakan yang dialami

Pengalaman
Sejak 2000

Kami berpengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang baik pulih phone.

Servis Pantas

Servis yang kami berikan adalah pantas dan tanpa anda menunggu lama. (bergantung kepada kerosakan)

Part Berkualiti

Kami berikan part yang di ganti yang sangat berkualiti.

Gunakan
Teknologi Laser

Untuk permukaan kaca dan sukar untuk di buka kami menyediakan teknologi laser untuk membuka.

Jamin Selepas Repair

Untuk memastikan part yang di ganti tidak kembali rosak. Kami berikan jaminan selepas repair

Tenaga Mahir & Terlatih

Untuk Smartphone yang rosak dan tidak mahu menunggu. Kami akan baik pulih sepantas 30 minit di hadapan anda.

TESTIMONIAL

Very very awesome and good job for staff and company..TQ so much..Terbaik
Mohd Arzulkefli R-zuey
Google Review
5/5
fast service. replaced my hp screen on the spot. staff very friendly. recommended.
ridhuan ismail
Google Review
5/5
Harga telefon murah . Repair pon cepat
Amirul Syafiq Zarin
Google Review
5/5
Telephone saya masalah xhidup..technician sini Nama fazli mmg terbaik layanan..penerangan yg baik dan mudah faham.
Fatin Nadiah
Google Review
5/5
Alhamdulilah.. tech sini kemah skill baiki. Lame dah sekung tepun.. boleh jgk paka mula.
Asyraf Asyraf
Google Review
5/5
Customer service dia baik.. Kedai dia pun luas sedap mata memandang.. Harga dia pun berpatutan.. Pekerja dia sangat ramah.. Kalau nk cari tlpon tu saya prefer sangat2 untuk maghi beramai2 sini..
Khairol ibrahim
Google Review
5/5
kedai ni mmg jujur dan sangat nice...dorg jenis happening..aku mmg puji kedai ni..layanan baik...sporting..teruskan usaha dimasa akan datang kipidap👍🏼👍🏼👍🏼🌟🌟✨✨
Nizam Ishak
Google Review
5/5
Siapa nk repair phone atau laptop pegi kedai ni dh lah pakar orangnya dalam masa 30 minit bole siap lcd korang ataupun apa² kerosakan pada phone atau laptop Dan ada jual phone second hand Dan baru harganya murah lepastu bole trade-in and kedai dia kedai stop centre di situ bole dptkan case handphone baru.​​
Muhammad Nasriq
Google Review
5/5
Changed my phone battery in less than 15 minutes and the phone works just fine... Good service please keep up the momentum.
Aqilah Hatta
Google Review
5/5

Discount Repair Coupon

OFFER MINGGU INI

Anda bayar RM1 untuk dapatkan kupon sebanyak RM10

Jika jumlah kos repair adalah RM100, anda hanya perlu membayar RM90 setelah dapatkan RM10 untuk kupon diskaun.

Langkah untuk beli kupon diskaun RM10

Step 1 – Beli Kupon RM1

Step 2 – Whatsapp cawangan berdekatan untuk repair.

BOOKING REPAIR
DI CAWANGAN BERDEKATAN

Factory Mobile Kota Bharu (HQ)

Lot 2552 Bangunan Factory Mobile,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200, Kota Bahru, Kelantan

Factory Mobile Tanah Merah

PT4619, Taman Kota Harmoni, Jalan Cempaka Merah,
17500 Tanah Merah, Kelantan

Factory Mobile Jerteh

Lot 104, Tingkat Bawah, Jln Besar
Bandar Jerteh, 22000 Jerteh, Terengganu

Factory Mobile Kuala Terengganu

Lot 2991(B) Simpang Tok Ku,
Kampung Tok Ku, 20200 Kuala Terengganu,
Terengganu

Factory Mobile Dataran Austin

Lot PT 35438, Jln Dataran Austin 2
Wakaf Tembesu, 21200 K. Nerus, Terengganu

Factory Mobile Shah Alam

VG-42, Jalan Plumbum V 7/V Pusat Komersial
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor