Terbaru dari Apple Iphone 11, 11pro & 11pro max

Semalam jam 1am malaysia, pengumuman iphone 11,11 pro, 11pro max .. Rata2 ramai peminat Apple menunggu kemunculan baru iphone 11, 11 pro.. terdapat 3 versi kali ni untuk iphone 11. Secara fizikal senang untuk kita kenal. Iphone 11 diberi 2 lans kamera, 11pro 3 lans manakala 11 pro max lebih besar dari 11 pro

Ape yang WOW iphone 11 kali ni? Admin tengok mereka hanya tekankan bab kamera sahaja.gambar lebih wide, ada mode malam dan ermm. Namun apple terkenal dengan ios yang lebih mesra pengguna, siapa pakai iphone akan terus kekal menggunakanya kerana ia ecosystem apple ini bagi admin bagus, memudahkan dan senang

Apa yang lagi yang terbaru dari Apple? Apple sediakan program Trade-in phone lama anda..anda boleh tradein phone lama anda untuk membeli phone baru ( walaupun factorymobile sudah 8 tahun buat servis ini 😂 )

Namun, tunggu demo set, admin test yang real dulu lepas tu kita bagi info tepat untuk anda. Iphone 11, 11pro akan berada di factorymobile pada 27.9.2019. Dibawah adalah harga iphone 11, 11pro dan 11 pro max

Iphone 11 pro

64GB rm4899

256GB rm5599

512GB rm6499

Iphone 11 pro max

64GB rm5299

256GB rm5999

512GB rm6899

Boleh beli di factorymobile secara cash, ansuran dan pakej celcom

WOW XIAOMI MI9T AKA K20

TERIMA KASIH XIAOMI MALAYSIA JEMPUT KAMI SEMALAM..SEDIKIT INFO UNTUK MODEL BARU MI9T AKA K20

2 PILIHAN MEMORI

6+64gb rm1199

6+128gb rm1399

CIPSET

Snapdragon 730

8x qualcom up to 2.2

KAMERA

48MP Sony sensor triple camera

20mp front pop-up kamera

DISPLAY

6.39 amoled display

FHD (2340 + 1080)

Face unlock

In-screen fingerprint sensor

Gorilla glass 5

Dynamic holographic back design

CONNECTIVITY

Dual 4G

Bluetooth 5.0

Nfc

BATTERY + CHARGING

4000mah battery

Usb type c

18w inbox charger

US PUN U-TURN ? ANDROID MASIH KEKAL DENGAN HUAWEI?

Dalam duk pening macamna nk guna huawei selepas US menyekat, ramai yang gelabah biawak namun hari ni ada berita sebaliknya

Admin ingt menteri malaysia jer buat u turn, rupanya US pun sama 😂

Andorid masih boleh digunakan selama 90 hari..US membuat kenyataan hari ini bahawa extra lagi 90 hari risau berlaku huruhara ape benda entah la

Namun, kita mesti bersedia, save la slow2 benda penting jika dia buat uturn pula mana xpening kan

So jangan lupa kami sedang jalankan promosi 20may-4jun 2019 diskaun sehingga 70% untuk device dan repair

HUAWEI DIHALANG GUNA ANDROID?

Seperti yang kita maklum sebelum ini us beperang dengan huawei. Diharamkan segala usaha sama us + huawei dan hari ini gempar bila dimaklumkan bahawa us mengharamkan huawei menggukanan system operasi andorid pada device huawei

Sebelum ini pernah dengar huawei bangunkan os sendiri tanpa bergantung pada android tapi sejauh mana kebenaran ia belum tahu

Ape nasib huawei tanpa android? Sama2 kita tunggu

PROMOSI REPAIR 20MAY > 4JUN 2019

Benda boleh repair buat ape nak buang..grab promosi repair kami buat luar biasa kali ini

Jenis normal kerosakan kami buat

  • Lcd pecah
  • Battery kong
  • Xmasuk cas
  • Xhidup
  • Masuk air
  • Kamera kabur

XPERLU RISAU TUKAR SCREEN BERMULA RM80 UNTUK PROMOSI RAYA .REPAIR SIAP SEGERA (pastikan buat temujanji)

Xtau rosak ape? Bawa datang kami bagi cek kerosakan percuma!

Jumpa anda 6 lokasi kami #shahalam #kotabahru #tanahmerah #jerteh #dataranaustin #gongkapas

TERIMA KASIH CIKGU..SELAMAT HARI GURU.KAMI ADA HADIAH UNTUK KAMU

Semperna hari guru ni, kami dengan gembira ingin berikan hadiah home modem percuma kepada semua guru di malaysia

Tanda terima kasih pada guru, anda la lilin pada kami..

Home modem kami sertakan simkad 1tb, kalau xpuas hati boleh hantar balik pada kami tanpa sebarang cas

Berminat boleh terus whatsapp 01150021000

SELAMAT HARI GURU

Huawei Nova 4 akan dijual di malaysia feb ini

Hari ini telah diumumkan oleh pihak huawei model terbaru mereka nova 4.dengan spec yang boleh tahan, cipset yang baik dengan harga bawah 2000 pasti huawei menjadi pilihan pembeli

Kali ini nova 4 disertakan dengan battery 3750mah

Cipset kirin 970 dengan 8gb ram

Dijual dengan harga rm1899..anda mahu harga lebih menarik? Tunggu stock singgah di factorymobile

Honor 10 lite di lancarkan di malaysia hari ini

Honor, salah satu jenama dibawah huawei yang laris di malaysia..ini kerana phone dijual dengan harga lebih “rendah” dengan menawarkan spec yang power menjadi pilihan rakyat malaysia

Hari ni kami kongsikan sedikit info terawal honor 10 lite yang baru dilancarkan di malaysia hari ini

Honor 10 lite

  1. Rear camera 13+2MP
  2. Battery 3400mah
  3. Headset 3.5mm
  4. Micro usb
  5. Nano sim or microsd card slot
  6. Fingerprint sensor
  7. 3gb ram
  8. 32gb rom @ 64gb rom

Sebarang soalan boleh tanya dibawah kami akan update balik nanti ya

Oppo F9 Dengan warna terbaru JADE GREEN

Semua tahu oppo f9 yang famus warna purple & red kini dh keluar versi baru jade green

Hijau yang hadir 2 tone warna memang sangat menarik dan cun..pasti warna ini menjadi kegilaan..dengan harga baru rm1199 , anda boleh beli oppo f9 dimana2 cawangan factorymobile seluruh malaysia

Kami menawarkan program trade-in dengan phone lama anda, bayaran secara ansruan mudah dan pos secara percuma ke seluruh malaysia

Jangan lupa datang booking ya..selamat menjamu mata dengan gambar2 oppo f9 warna jade green