PAKAR REPAIR

FON & TABLET

KUALITI GRED A+
HARGA PASAR MALAM

PAKAR REPAIR FON & TABLET

KUALITI GRED A+

HARGA PASAR MALAM!

REPAIR SEMUA JENIS KEROSAKAN

REPAIR SEMUA JENIS KEROSAKAN

Phone Repair

Tablet Repair

Laptop Repair

10+

Years of Experiences

100K

Happy Customers

25K

Screen, Battery Replacement

SERVIS KAMI

SERVIS KAMI

LCD

Kami menyediakan Replacement Untuk LCD pelbagai brand dan grade mengikut bajet anda

BUTTON

Replacement Button untuk smartphone dan juga keyboard untuk laptop

Phone TIDAK BOLEH HIDUP

Untuk masalah smartphone tidak hidup kami boleh diagnose dan baik segera

UPGRADE LAPTOP

Boleh upgrade dari HDD ke SSD serta RAM Upgrade

WATERDAMAGE

Phone terjatuh ke dalam air kami dapat repair hanya hantar untuk kami buat diagnose

BOOTLOOP

Masalah restart sendiri atau bootloop

REPLACEMENT BACKCOVER

Backcover yang pecah boleh jugak diganti dengan teknologi laser.

BATERI

BATERI CEPAT HABIS DAN KEMBUNG PERLU TUKAR SEGERA

REVIEW CUSTOMER KAMI DARI GOOGLE

REVIEW CUSTOMER KAMI DARI GOOGLE

Very very awesome and good job for staff and company..TQ so much..Terbaik
Mohd Arzulkefli R-zuey
Google Review
5/5
fast service. replaced my hp screen on the spot. staff very friendly. recommended.
ridhuan ismail
Google Review
5/5
Harga telefon murah . Repair pon cepat
Amirul Syafiq Zarin
Google Review
5/5
Telephone saya masalah xhidup..technician sini Nama fazli mmg terbaik layanan..penerangan yg baik dan mudah faham.
Fatin Nadiah
Google Review
5/5
Alhamdulilah.. tech sini kemah skill baiki. Lame dah sekung tepun.. boleh jgk paka mula.
Asyraf Asyraf
Google Review
5/5
Customer service dia baik.. Kedai dia pun luas sedap mata memandang.. Harga dia pun berpatutan.. Pekerja dia sangat ramah.. Kalau nk cari tlpon tu saya prefer sangat2 untuk maghi beramai2 sini..
Khairol ibrahim
Google Review
5/5
kedai ni mmg jujur dan sangat nice...dorg jenis happening..aku mmg puji kedai ni..layanan baik...sporting..teruskan usaha dimasa akan datang kipidap👍🏼👍🏼👍🏼🌟🌟✨✨
Nizam Ishak
Google Review
5/5
Siapa nk repair phone atau laptop pegi kedai ni dh lah pakar orangnya dalam masa 30 minit bole siap lcd korang ataupun apa² kerosakan pada phone atau laptop Dan ada jual phone second hand Dan baru harganya murah lepastu bole trade-in and kedai dia kedai stop centre di situ bole dptkan case handphone baru.​​
Muhammad Nasriq
Google Review
5/5
Changed my phone battery in less than 15 minutes and the phone works just fine... Good service please keep up the momentum.
Aqilah Hatta
Google Review
5/5

REVIEW CUSTOMER KAMI DARI FACEBOOK

REVIEW CUSTOMER KAMI DARI FACEBOOK

Terbaik factory mobile pasir puteh,Repair fon pantas dan cermat,terutama sekali Staff Haikal tu petah berbual dan sangat ramah.TERBAIK👍🏼👍🏼💯💯SEMOGA TERUS MAJU JAYA
Ah PeNg
Facebook Review
5/5
Terima kasih kepada staf2 factory mobile.. terutama kpd technican yg baiki telefon sy ni. Kpd kakak cashier yg comel.tq so much ols.
Zarina Razak
Facebook Review
5/5
Gerak kerja yang sangat teliti dan kemas. Layanan yang sangat mesra dan bagus.
Hakim Aiman
Facebook Review
5/5
servis terbaik dari factory mobile pasir puteh. akak nadia yang cashier th peramah sangat promoter yang pakai spec tu pun sama technician pun baiki phone saya dengan baik... terbaikk
Addin Ibrahim
Facebook Review
5/5
Terima kasih kepada staf2 factory mobile.. terutama kpd technican yg baiki telefon sy ni. Kpd kakak cashier yg comel.tq so much ols.
Norhayati Matzin
Facebook Review
5/5
layanan dari staff terbaik..terbaik staff Azizan siap transfer data phone lama ke phone baru
Kakpah Chepah
Facebook Review
5/5
factory mobile Kb!! Hermmm..bagi aku kedai ni memang terbaik..first sekali darisegi layanan staff diaorang memang friendly n sporting giler..dah macam kenal lama hahaha..padahal baru first time jumpa..aku pun tak boleh nk brain..aku pergi kedai ni masa tu untuk repair fon aku yang pecah lcd screen akibat kecuaian aku..so berbalik kepada servise diaorang memang aku cukup berpuas hati..kerja staff dekat situ memang terbaik..dari segi perkhidmatan repair phone..diaorang aku tengok memang cepat dan teliti masa dia orang buat..dan selalu ada solusi untuk menyelasaikan masalah masa tengah repair..harga memang berpatutan n cukup murah..memang takde ciri2 nak menipu ke apa..memang masuk akal..so rate aku..aku bagi 5 star untuk FACTORY MOBILE KOTA BHARU.. TQ STAFF HILMI TERBAIK!! FACTORY MOBILE KOTA BHARU!!
Muhd Arif
Facebook Review
5/5

KENAPA ANDA WAJIB REPAIR DENGAN KAMI

KENAPA ANDA WAJIB REPAIR DENGAN KAMI

Servis Pantas Kilat

Servis yang kami berikan adalah pantas dan tanpa anda menunggu lama. (bergantung kepada kerosakan)

Jaminan Waranti

Untuk memastikan part yang di ganti tidak kembali rosak. Kami berikan jaminan selepas repair

Pengalaman
Sejak 2000

Kami berpengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang baik pulih phone.

Lebih Yakin

Kami repair depan depan,
jadi anda tak perlu risau dengan data anda

Technician Berpengalaman

Lagi yakin, hanya technician yang
berpengalaman dan dilatih baik pulih fon anda

Part Berkualiti

Kami berikan part yang di ganti yang sangat berkualiti.

Gunakan
Teknologi Laser

Untuk permukaan kaca dan sukar untuk di buka kami menyediakan teknologi laser untuk membuka.

Free Check
Kerosakan

Tanpa sebarang charge untuk sebarang mengenalpasti kerosakan yang dialami

BOOKING REPAIR DI CAWANGAN BERDEKATAN

BOOKING REPAIR DI CAWANGAN BERDEKATAN

CAWANGAN SELANGOR

Factory Mobile Ampang

No 68 Ground Floor,
Jalan Mamanda Satu, Taman Dato’ Ahmad Razali,
68000 Ampang Selangor

Factory Mobile Shah Alam

VG-42, Jalan Plumbum V 7/V Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor

CAWANGAN JOHOR

FM Xpert Taman U

No 10, Jalan Pendidikan 8/1,
Taman Universiti,
81300 Skudai, Johor

FMKULAIpng

Factory Mobile Kulai

No 2915, Jalan Merbau 3,
Bandar Putra,
81000,
Kulai, Johor.

CAWANGAN KELANTAN

FACTORY MOBILE KOTA BHARU (HQ)

Lot 2552 Bangunan Factory Mobile
Jalan Sultan Yahya Petra
15200, Kota Bahru, Kelantan

FACTORY MOBILE TANAH MERAH

PT4916, Taman Kota Harmoni,
Jalan Cempaka Merah,
17500 Tanah Merah, Kelantan

FACTORY MOBILE PASIR PUTEH

Lot PT 731 No.16 (Tingkat Bawah),
Jalan Pasir Puteh Sentral 1/6,
16810 Pasir Puteh, Kelantan

CAWANGAN TERENGGANU

Factory Mobile Kuala Terengganu

Lot 2991(B) Simpang Tok Ku,
Kampung Tok Ku,
20200 Kuala Terengganu, Terengganu

Factory Mobile Jerteh

Lot 104, Tingkat Bawah,
Jln Besar Bandar Jerteh,
22000 Jerteh, Terengganu

Factory Mobile Dataran Austin

Lot PT 35438, Jln Dataran Austin 2
Wakaf Tembesu,
21200 K. Nerus, Terengganu

Factory Mobile Kota Bharu (HQ)

Lot 2552 Bangunan Factory Mobile,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200, Kota Bahru, Kelantan

Factory Mobile Tanah Merah

PT4619, Taman Kota Harmoni, Jalan Cempaka Merah,
17500 Tanah Merah, Kelantan

Factory Mobile Pasir Puteh

Lot PT 731 No.16 (Tingkat Bawah), 
Jalan Pasir Puteh Sentral 1/6,
16810 Pasir Puteh, Kelantan

Factory Mobile Jerteh

Lot 104, Tingkat Bawah, Jln Besar
Bandar Jerteh, 22000 Jerteh, Terengganu

Factory Mobile Dataran Austin

Lot PT 35438, Jln Dataran Austin 2
Wakaf Tembesu, 21200 K. Nerus, Terengganu

Factory Mobile Kuala Terengganu

Lot 2991(B) Simpang Tok Ku,
Kampung Tok Ku, 20200 Kuala Terengganu,
Terengganu

Factory Mobile Shah Alam

VG-42, Jalan Plumbum V 7/V Pusat Komersial
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor

Factory Mobile Ampang

No 68, Jalan Mamanda 1, Taman Dato Ahmad Razali, 68000 Ampang, Selangor

FM Xpert Taman U

No 10, Jalan Pendidikan 8/1,
Taman Universiti,
81300 Skudai, Johor

Factory Mobile Kulai

No 2915, Jalan Merbau 3,
Bandar Putra,
81000,
Kulai, Johor.

Factory Mobile Ampang

No 68 Ground Floor,
Jalan Mamanda Satu, Taman Dato’ Ahmad Razali,
68000 Ampang Selangor

Factory Mobile Shah Alam

VG-42, Jalan Plumbum V 7/V Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor

No 10, Jalan Pendidikan 8/1,
Taman Universiti,
81300 Skudai, Johor

No 2915, Jalan Merbau 3,
Bandar Putra,
81000,
Kulai, Johor.

FACTORY MOBILE KOTA BHARU (HQ)

Lot 2552 Bangunan Factory Mobile
Jalan Sultan Yahya Petra
15200, Kota Bahru, Kelantan

FACTORY MOBILE TANAH MERAH

PT4916, Taman Kota Harmoni,
Jalan Cempaka Merah,
17500 Tanah Merah, Kelantan

FACTORY MOBILE PASIR PUTEH

Lot PT 731 No.16 (Tingkat Bawah),
Jalan Pasir Puteh Sentral 1/6,
16810 Pasir Puteh, Kelantan

Factory Mobile Kuala Terengganu

Lot 2991(B) Simpang Tok Ku,
Kampung Tok Ku,
20200 Kuala Terengganu, Terengganu

Factory Mobile Dataran Austin

Lot PT 35438, Jln Dataran Austin 2
Wakaf Tembesu,
21200 K. Nerus, Terengganu

Factory Mobile Jerteh

Lot 104, Tingkat Bawah,
Jln Besar Bandar Jerteh,
22000 Jerteh, Terengganu