Teknologi

Android Padu Harga Bawah RM550

Di dalam dunia moden sekarang ini, terdapat pelbagai jenama telefon yang menawarkan pelbagai peringkat variasi telefon pintar mudah alih untuk menarik pelbagai peringkat kemampuan pembeli. Antara peringkat yang terdapat dalam dunia teknologi telefon pintar ini antaranya peringkat Permulaan (Entry Level), Pertengahan(Mid Range) dan ‘Flagship’.

Sudah tentu harga harga untuk setiap peringkat tersebut adalah berbeza. Bagi mendapatkan telefon pada peringkat flagship harga untuk telefon pastinya kurang lebih sekitar RM2000+/-. Bagi telefon yang menggunakan cip pemprosesan Qualcom Snapdragon 835 dan 845, sebagai contoh Xiaomi Blackshark berharga RM2139.00 serta Asus ROG Phone RM2300 di plaform Shopee kedua dua model ini menggunakan Snapdragon 845 cip pemprosesan tertinggi.

 

 

Kami di Factory Mobile menyenaraikan beberapa model telefon pintar yang menggunakan Snapdragon 845 yang pastinya harga lebih murah dari harga pasaran. ‘Performance’ dari cip pemprosesan ini sudah pastinya membuat anda kagum dengan kepantasan dari model telefon pintar tersebut.

https://factorymobile.com.my/product/sharp-aquos-r2/

https://factorymobile.com.my/product/lg-v30-secondhand/

https://factorymobile.com.my/product/htc-u11-secondhand/

https://factorymobile.com.my/product/sony-xz2-464-use/

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published.